Kvalitet til tiden

Alle opgaver udføres til tiden og i højeste kvalitet.​

Autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester.​

Mange års erfaring

Vi har stor ekspertise og erfaring ved alle opgaver.

Gravemaskiner til alle behov

Vi har gravemaskiner fra 1.5 tons til 25 tons.​

Mange års erfaring som entreprenør​

Her hos Olsen’s Entreprenør Service ApS kan vi prale af at have en del års erfaring i faget – hvilket tilmed betyder at du får professionel service når du handler med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med opgaver inden for bl.a. jord, kloak, belægning m.m.

Hos os gør vi en ære i at specialisere os inden for entreprenørarbejde. Alt foregår selvfølgelig efter dine behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glade, er vi glade.

Ønsker du et godt tilbud eller bare høre nærmere om din opgave, og hvad vi kan hjælpe med, så kontakt os i dag.
​Vi står klar til at hjælpe.

Et professionelt entreprenørfirma
​i Brædstrup og omegn

Olsen’s Entreprenør Service ApS er et top-professionelt, kvalitetsorienteret samt servicemindet entreprenørfirma lokaliseret nær Brædstrup og Horsens. Vi sætter stort fokus på at undgå fejl, så du får et så godt produkt og resultat fra os som muligt. Alle vores ansatte er top-professionelle og har været indenfor branchen i flere år – så du er sikret et pletfrit resultat.

Alt foregår selvfølgelig efter kundens behov – da vi sætter kunden i centrum, fordi at kun hvis kunden er glad, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig af højeste kvalitet, da vi aldrig ville tilbyde kunden noget som vi ikke selv mener vi ville kunne stå inde for. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi vil give dig den bedste service

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i entreprenør arbejde for både private og virksomheder. Vores primære ekspertiseområder ligger i entreprenør opgaver for virksomheder. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udføre andre specialopgaver, som vores kunder nu har, og som er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders forventninger.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud, som matcher din opgavebeskrivelse.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Ring: 20 85 50 12

Telefontider:
​Mandag - Torsdag: 08.00 – 16.30

Fredag: 08.00 - 17.30

Weekend: Åbent efter aftale

Du er også velkommen til at sende os en mail:

olsen8740@gmail.com 

Olsen's Entreprenør Service ApS

Vestergade 51, 8740 Brædstrup

CVR: 37741078

logo-footer

Olsen's Entreprenør Service ApS

Vi har mange års erfaring og sætter altid kunden i centrum. Vores store ekspertise ligger i entreprenør- og specialopgaver for virksomheder samt private kunder.

white-facebook-box-fill